Asukkaat huomioivaa rakennuspalvelua Oulun seudulla

Ota yhteyttä!

Kenete Group Oy tarjoaa asukkaat ja tilojen muut käyttäjät huomioon ottavaa rakennuspalvelua Oulun seudulla. Alta löydät linkit käynnissä olevien saneerauskohteidemme tiedotteisiin. Tiedotteissa kerrotaan muun muassa saneerauksen etenemisestä ja aikataulusta ja annetaan remonttiin liittyviä ohjeita.

Käynnissä olevia kohteita

Tarjoamme monipuolista korjausrakentamisen palvelua Oulun seudulla. Urakoimme tänäkin vuonna useammassa kohteessa. Pääset kohteiden tiedotteisiin alla olevista linkeistä.

 

Tiedotteissa kerromme muun muassa saneerauksen etenemisestä. Tiedotesivut ovat salasanasuojattuja. Ota yhteyttä, jos tarvitset salasanan. Projektipäällikkösi on valmiina palvelemaan sinua.

 

Ota yhteyttä

Taloyhtiön asukasviestintää avullamme

Taloyhtiö ja sen asukkaat saavat yrityksestämme monipuolisen ja kokeneen kumppanin taloteknisiin saneerauksiin ja taloteknisten saneerausten edellyttämiin tilamuutoksiin. Palveluumme kuuluu tilaajan, asukkaiden ja tilojen muiden mahdollisten käyttäjien ajantasainen informoiminen urakan etenemisestä ja muista siihen liittyvistä seikoista. Tiedotteet ovat nähtävillä sekä kiinteistössä että verkkosivulla. Jos sinulla on jotakin kysyttävää viestinnästämme tai jostakin tietystä urakasta, ota viipymättä yhteyttä!

Yhteystiedot