Saneeraustyöt osaavilta tekijöiltä Oulun seudulla

Ota yhteyttä!

Etsikö saneeraustöiden osaajaa? Kenete Group Oy Oulusta perusparantaa ja uudistaa kiinteistöjen talotekniikkaa ja tarvittaessa myös rakenteita osaavin ottein. Varmistamme, että saat rakennuksen käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla palvelevan ja samalla energiatehokkaan ratkaisun tuleviksi vuosiksi ja vuosikymmeniksi. Rakennamme laatua.

Saneeraukset pienistä suuriin

Tarjoamme talotekniikan uusimista pieniin ja suuriin kohteisiin Oulun seudulla. Uudistamme tarvittaessa sekä vesi- ja viemäriputket että muunkin talotekniikan. Kunnostamme tarpeen mukaan sähkö- ja tietoverkot sekä lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmät. Joskus talotekniikan uusiminen edellyttää muutoksia rakenteisiin. Hoidamme myös rakenteiden muutokset ammattitaidolla. 

 

Asiakkaanamme hyödyt monipuolisesta osaamisestamme. Toteutamme saneerauksia eri urakkamuodoilla ja yhteistyössä monien eri ammattilaisten kanssa. Yhteistyöverkostostamme löytyvät luotettavat osaajat kaikkiin työvaiheisiin. Saat meiltä myös märkätilatyöt ja niiden valvonnan.

 

Viime vuosina olemme toteuttaneet pääurakoitsijana useita asuin-, kerros- ja rivitalojen saneerausprojekteja – tutustu referensseihimme!

Referenssit

Projektinjohto osaavissa käsissä

Monipuolisen osaamisemme avulla pystymme toteuttamaan saneeraukset joustavasti tarpeidesi mukaan ja korkealaatuisella lopputuloksella. Tarjoamme kaikkiin projekteihin osaavan projektinjohdon, joka huolehtii siitä, että hankkeesi etenee suunnitellusti ja asukkaita informoiden. Me panostamme eri osapuolten väliseen yhteistyöhön ja saneerauksen aikaiseen tiedottamiseen, jotta asukkaiden tyytyväisyys pysyy korkealla koko urakan ajan.

 

Saat meiltä sekä osaurakat että kokonaisvaltaiset avaimet käteen -toteutukset, joissa huolehdimme sekä hankkeen suunnittelusta että toteutuksesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Kuntoarviot ja energiaselvitykset remonttia suunnittelevalle

Aloitamme saneerausurakat aina saneerattavan kiinteistön kartoituksella, jonka jälkeen suunnittelemme toiveitasi ja tarpeitasi parhaiten vastaavat toimenpiteet. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan kiinteistöösi sen käyttäjiä parhaiten palvelevat ja mahdollisimman energiatehokkaat ratkaisut. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää onnistuneen talotekniikkaurakan toteuttamisesta!

Katso yhteystietomme